زمان زیادی از معرفی آخرین گوشی از سری Mi Note می گذرد. دو سال پیش گوشی شیائومی می نوت 3 از طرف شرکت سازنده معرفی شد و پس از استقبال نه چندان گرم از آن، ساخت این سری تاکنون متوقف شده بود. حالا می توان رونمایی از گوشی می نوت 10 را یک شروع مجدد برای این سری دانست. البته که این بازگشت استثنایی بوده و در این گوشی با یک مجموعه دوربین پنج گانه رو به رو هستیم که برای اولین بار در دنیا، یک لنز 108 مگاپیکسلی دارد.
اگرچه این دوربین 108 مگاپیکسلی بسیار مورد توجه است، اما تنها لنز گوشی نیست. نوت 10، دو لنز برای زوم دارد که یکی برای زوم 2x و دیگری زوم 5x اپتیکال است. همچنین دوربین اولتراواید 20 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار و دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی، از دیگر اعضای این مجموعه پنج گانه هستند. انواع زوم هیبریدی و حالت های مختلف فیلمبرداری نیز در دسترس است.
گوشی شیائومی می نوت 10 ، چیزی فراتر از مجموعه دوربین برای ارائه دارد. نمایشگر 3D متقارن 6.47 اینچی با رزولوشن 1080p از دیگر نقاط قوت این گوشی است. پردازنده قوی اسنپدراگون 730G این گوشی نه تنها برای تمام کارکردهای آن مناسب است بلکه برای گیمینگ هم کاملاً عملکرد رضایت بخشی دارد. البته که این تراشه، سریع ترین چیپست موجود نیست اما به اندازه کافی دقیق و سریع بوده و برای نمایشگر 1080p این گوشی، بیشتر از حد کافی است. گوشی Xiaomi Mi Note 10 همچنین دارای یک باتری قوی 5260 میلی آمپر ساعتی است که با قابلیت شارژ 30 واتی همراه بوده و در تست های انجام شده، عملکرد خوبی را ارائه می دهد. در ادامه با ما در فروشگاه اینترنتی هاکان موبایل همراه باشید تا بیشتر با مشخصات این گوشی و قابلیت های آن آشنا شوید.
مشخصات فنی گوشی شیائومی می نوت 10
بدنه : فریم آلومینیومی، بدنه و جلو گوشی از گوریلا گلس 5.
نمایشگر : 6.47 اینچی خمیده AMOLED ، ناچ قطرهای، رزولوشن 1080×2340 پیکسل، نسبت 19.5:9، تراکم 398 پیکسل در هر اینچ، HDR 10 .
مجموعه دوربین پنجگانه: دوربین اصلی ؛ 108 مگاپیکسلی 1.33/1 اینچ، سایز پیکسل 0.8 میکرومتر، گشودگی دیافراگم f/1.7 ، OIS . دوربین زوم 2x ؛ 12 مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.0 ، سایز پیکسل 1.4 میکرومتر. دوربین زوم 5x؛ 5 مگاپیکسلی، f/2.0 ، ذخیره تصاویر با کیفیت 8 مگاپیکسلی. دوربین اولتراواید؛ 20 مگاپیکسلی، سایز پیکسل 1.12 میکرومتری، گشودگی دیافراگم f/2.2 ، فوکوس کلوزآپ. دوربین ماکرو؛ 2 مگاپیکسلی، 5/1 اینچی، سایز پیکسل 1.75 میکرومتر، دیافراگم f/2.4 ، فاصله فوکوس 1.5 تا 10 سانتیمتری.
دوربین جلو : 32 مگاپیکسلی، سایز پیکسل 0.8 میکرومتر، دیافراگم f/2.0 ، فیلمبرداری 1080p در سرعت 30 فریم بر ثانیه.
سیستم عامل : اندروید 9 پای، رابط کاربری MIUI 11 .
پردازنده : کوالکام اسنپدراگون 730G ؛ CPUهشت هستهای (2 هسته 2.2 گیگاهرتزی Kryo 470 Gold و 6 هسته 1.8 گیگاهرتزی Kryo 470 Silver )، Adreno 618 GPU .
حافظه : 64/128 گیگابایت، رم 6 گیگابایت.
باتری : 5260 میلی آمپر ساعتی Li-Po ، شارژ سریع 30 واتی، 0 تا 100 درصد شارژ در 65 دقیقه.
امکانات ارتباطی : دو سیم کارت؛ LTE-A ، 4 باند. USB-C ، Wi-Fi a/b/g/n/ac ، باند دوگانه GPS ، نسخه 5.0 بلوتوث، رادیو FM ، سنسور مادون قرمز.
متفرقه : حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر، اسپیکر تک در لبه پایینی، جک 3.5 میلیمتری.
محتویات جعبه گوشی شیائومی می نوت 10
محتویات جعبه گوشی شیائومی می نوت 10 ، مشابه ملزومات همراه تمام گوشی های شیائومی دیگر است. در جعبه مشکی رنگ این گوشی یک شارژر، کابل USB-C و یک قاب سیلیکونی مشکی رنگ دیده می شود. همراه خود گوشی یک شارژر سریع 30 واتی قرار میگیرد که برای باتری قوی 5260 میلی آمپر ساعتی تلفن لازم بوده و نیازی به پرداخت هزینه اضافی برای خرید یک شارژر سریع ندارید.
طراحی قسمت جلویی گوشی Xiaomi Mi Note 10
بار دیگر طراحی سراسر شیشه (بجز فریم) را در شیائومی می نوت 10 میبینیم. در این گوشی شیشه دارای انحنا، خمیده، نازک تر و کوچک تر شده، و ظاهر کمی متفاوت تر به می نوت 10 بخشیده است. با وجود شباهت های بسیار که احتمالاً همه حدس می زدند، این بار نوت 10 یک تفاوت اساسی دارد. Mi Note 10 در هر دو قسمت جلو و پشت گوشی دارای خمیدگی لبه ها است.
فریم آلومینیومی در هر دو طرف نازک شده و اندازه کوچک تری دارد. صفحه نمایش 6.47 اینچی AMOLED ، در کناره ها خمیده است که شرکت سازنده آن را نمایشگر 3D می نامد. در کنار لبه های خمیده، گوشه های گرد و ناچ قطره ای دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی را می بینیم. اکثر افراد طرفدار صفحه نمایش های منحنی نیستند چرا که کار با آن ساده نیست، اما در می نوت 10 بجز در استفاده از دوربین، مشکل چندانی با استفاده از گوشی نخواهید داشت.
درست در بالای نمایشگر OLED ، بلندگوی تماس را می بینید. این بلندگو درست در فاصله بین جایی رویه شیشها ی تمام شده و فریم آلومینیومی شروع می شود، قرار می گیرد. شیائومی این بار از یک اسکنر اپتیکال بهره گرفته که در زیر نمایشگر قرار می گیرد. این اسکنر باید نسبت به نسخه قبلی استفاده شده در می 9 تی (Mi 9T) سریعتر و دقیق تر باشد و همین طور هم در تبلیغات معرفی می شود. تنظیم آن کمی بیشتر طول می کشد که خب این زمان ارزشش را دارد.
طراحی قسمت پشتی گوشی شیائومی می نوت 10
قسمت پشت گوشی شیائومی می نوت 10 شباهت بسیاری به گوشی می 9 دارد. در این قسمت مجموعه بزرگ دوربین پنج گانه را می بینیم که دوربین های اصلی 108 مگاپیکسلی، 2x و 5x در کنار هم در یک بخش و دو دوربین اولتراواید 20 مگاپیکسلی و ماکرو 2 مگاپیکسلی، بیرون از این بخش قرار می گیرند. در کنار این مجموعه، دو فلش LED نیز تعبیه شده که یکی از آن ها با شیشه پوشانده شده و نور بهتری دارد، در حالی که فلش دوم یک دیفیوزر داشته و نور کمتری دارد که برای تصویربرداری پرتره مناسب تر است.
با وجود لبه های خمیده و نازکی آن ها، بخاطر وجود فریم آلومینیومی لازم نیست نگران سُر خوردن گوشی از دست باشید. تمام کلیدها و اسلات سیم کارت در کناره سمت راست گوشی قرار می گیرند. در لبه بالایی سنسور مادون قرمز طبق معمول همیشه قراز گرفته و در لبه پایینی، تمام چیزهای لازم از جمله اسپیکر، پورت USB-C ، میکروفن و جک صدا را می بینید. متاسفانه با وجود تمام تلاش برای طراحی متقارن گوشی، طراحی لبه پایینی کاملاً ناامید کننده است. پورت USB و جک صدا در مرکز لبه قرار نگرفته و حتی با اسپیکر نیز در یک راستا نیستند.
وجود باتری بزرگ باعث شده تا هم وزن و هم ضخامت گوشی شدیداً افزایش یابد. گوشی شیائومی می نوت 10 دارای ابعاد 157.8×74.2 میلی متری و ضخامت 9.7 میلی متری بوده و وزن آن به 208 گرم می رسد. هرچند ضخامت و وزن این گوشی نسبت به سایر مدلها بیشتر است اما با وجود منحنی های جذاب، ضخامت آن چندان زیاد به چشم نمی آید.
صفحه نمایش گوشی Mi Note 10
شیائومی می نوت 10 دارای یک نمایشگر خمیده 6.47 اینچی AMOLED با گوشه های گرد و ناچ قطره ای دوربین سلفی است. مثل اکثر گوشی های اخیر، نوت 10 نیز دارای رزولوشن 1080p یا 1080×2340 پیکسل است که تراکم پیکسل در هر اینچ آن به حدود 399 پیکسل می رسد. این نمایشگر با رویی گوریلا گلس 5 محافظت می شود. همچنین صفحه نمایش گوشی از قابلیت HDR 10 پشتیبانی کرده و با دارا بودن حالت شب و کاهش نورهای آبی، از چشمان شما محافظت می کند.
البته قابا ذکر است که صفحه نمایش گوشی می نوت 10، روشنایی خوبی هم دارد که برای یک پنل OLED کاملاً مناسب است. درجه این روشنایی در حالت معمول 430nit بوده و زمانی که روشنایی حالت خودکار را فعال می کنید، میزان حداکثر آن به nit600 می رسد.
طول عمر باتری گوشی شیائومی می نوت 10
گوشی شیائومی می نوت 10 دارای باتری قوی 5260 میلی آمپر ساعتی است که 30% نسبت به می نوت پرو با باتری 4000 میلی آمپر ساعتی و 60% نسبت به می نوت 9 با باتری 3300 میلی آمپر ساعتی، قوی تر است. نوت 10 همچنین از شارژ سریع 30 واتی پشتیبانی می کند که آداپتور آن همراه خود گوشی عرضه می شود. این شارژر می تواند 57% از شارژ از دست رفته گوشی را در مدت زمان 30 دقیقه جبران کند و زمان کامل شدن شارژ باتری، تنها 65 دقیقه طول می کشد.
در تست های انجام شده، شیائومی می نوت 10 مدت زمان 95 ساعتی را برای حداقل استفاده از گوشی کسب کرده و زمان تماس تلفنی و تماشای ویدئو نیز خوب است. این زمان برای جستجوی وب بیشتر از حد انتظار ما کاهش یافته که احتمالاً بخاطر حضور رابط کاربری MIUI 11 است.
تست اسپیکر می نوت 10
اسپیکر تکی قرار گرفته در لبه پایینی می نوت 10، به اندازه کافی صدای بلندی داشته و در تست های صدای انجام شده، امتیازات جالب توجهی به دست آورده است. صدای خروجی بسیار خوب بوده و کیفیت صدا نیز عالی است و با باس کافی و نرمی صدای خوبی در صداهای متوسط و بالا همراه است.
رابط کاربری MIUI 11 در کنار اندروید 9
گوشی Xiaomi Mi Note 10 اولین تلفن همراه هوشمندی است که با ترکیب رابط کاربری MIUI 11 اندروید 9 پای عرضه می شود. این ترکیب به بهبود عملکرد صفحه نمایش و حالت “Always-on” کمک کرده و حالت تاریک، صداهای نوتیفیکیشن های هوشمند و ویرایشگر اسناد را ارتقا میدهد. می نوت 10 حالت “Always-on” نمایشگر را پشتیبانی کرده و شما میتوانید آن را هر وقتی روشن و یا خاموش کنید. همچنین می توانید تمهای زیادی را روی گوشی اعمال کرده و آن را شخصی سازی کنید. به علاوه می توانید تنظیمات مربوط به روشنایی و نوتیفیکیشن ها را به گونه ای تنظیم کنید که زمان دریافت اعلان، لبه های منحنی کناره نمایشگر روشن شود.
شما می توانید قفل صفحه را به وسیله اسکنر زیر نمایشگر باز کنید. تنظیم این حسگر بسیار ساده بوده و به شکل غافلگیر کننده ای سریع عمل می کند، دقت آن بالا بوده و به طور کلی برای استفاده از آن برای بازگشایی قفل در طول روز کاملاً مناسب است. همچنین می توانید برای باز کردن گوشی از قابلیت تشخیص چهره نیز استفاده کنید. البته که سرعت این قابلیت بیشتر بوده و کار با آن ساده تر است اما متاسفانه در تمام کشورها در دسترس نیست. امنیت استفاده از تشخیص چهره در مقابل اثر انگشت، بسیار کم تر است.
نکته:
گوشی شیائومی می نوت 10 از حالت تاریک نیز پشتیبانی می کند که می تواند تمام رنگ های سیستم را از سفید به سیاه تبدیل کنید. با این کار شما تا حد زیادی در مصرف باتری گوشی نیز صرفه جویی می کنید.
در MIUI 11 ، این قابلیت پیشرفت زیادی داشته و برنامه های بیشتری از آن پشتیبانی می کنند، آیکونها و رنگهای آنها نیز دوباره طراحی می شوند. این رابط کاربری از صداها و اعلان های طبیعی نیز پشتیبانی م یکند که به زمانهای مختلف از طول روز بستگی دارد. این صداهای طبیعی برای زنگ های هشدار و اعلانها در دسترس بوده و استرس کم تری ایجاد میکنند.
هیچ منوی اصلی که تمام برنامهها را در برگیرد در این رابط کاربری طراحی نشده و برنامه های شما در صفحه اصلی قرار می گیرند. برای سازماندهی بهتر برنامه ها، می توانید آن ها را در پوشه های جداگانه دسته بندی کنید. در صفحه اصلی یا هوم اسکرین، طبق معمول برخی قابلیت های دستگاه را می بینید. در سمت راست بالای این صفحه ویجت آب و هوا، و در سمت چپ ویجت ساعت بزرگ را می بینیم.
دیگر قابلیتهای رابط کاربری گوشی شیائومی می نوت 10
رابط کاربری MIUI 11 پیچیدگی کمتری داشته و طراحی کلی را به سمت طراحی مینی مالیستی می برد. منوی برنامه های اخیر نیز تغییراتی نداشته و همچنان این برنامههای اخیراً باز شده را در دو ستون نمایش می دهد. فشردن طولانی یک برنامه آن را به حالت نمایش کوچک درآورده و به سمت چپ و راست کشیدن آن، برنامه را می بندد. MIUI همچنین یک برنامه امنیتی را پیشنهاد می دهدکه این برنامه می تواند تلفن شما را برای وجود بدافزارها اسکن، لیست سیاه تان را مدیریت، مصرف داده را مدیریت و محدود، مصرف باتری را پیکربندی کرده و فضای رم را خالی کند.
همچنین میتواند مجوزهای برنامههای نصب شده را مدیریت کرده و به شما اجازه مدیریت و محدود کردن مصرف باتری برنامه های مشخص شده را می دهد. این رابط کاربری همچنین برنامه های اختصاصی گالری، موسیقی و پخش کننده ویدئو را ارائه می کند که در برخی نسخه ها، نیاز به پرداخت هزینه دارد.
MIUI 11 یک برنامه جدید برای اسناد را ارائه می کند که تمام فرمت های مختلف را پشتیبانی کرده و باز کردن این اسناد از هر برنامه ای را به ساده ترین شکل ممکن فراهم می کند. یک برنامه یادداشت جدید نیز با قابلیت های تازه در این نسخه در دسترس است.
همچنین MIUI 11 یک برنامه پیشرفته سلامتی در خود دارد که از پیگیری چرخه قاعدگی نیز پشتیبانی می کند. در بعضی نسخه های کشورهای مختلف، برنامه های از پیش نصب شده شیائومی با تبلیغاتی همراه است که همین مسئله می تواند قیمت های پایین این محصولات را توجیه کند. در بررسی نسخه گلوبال، شاهد نمایش تبلیغات در برخی برنامه ها (مثلاً در هنگام اسکن یک برنامه جدید توسط برنامه امنیتی تلفن) هستیم.
بررسی پردازنده و عملکرد آن در شیائومی می نوت 10
گوشی Xiaomi Mi Note 10 از پردازنده اسنپدراگون 730G بهره می برد که از پردازنده متوسط کوالکام بسیار پرقدرت تر است. در بخش CPU ، نوت 10 دارای دو هسته (Kryo 470 Gold (Cortex-A76 با کلاهک 2.2 گیگاهرتزی، و شش هسته Kryo 470 Silver (Cortex-A55) با کلاهک 1.8 گیگاهرتزی است. تمام این ها روی یک تراشه 8 نانومتری بسیار پرقدرت قرار می گیرد. در انتها، یک رم 6 گیگابایتی داریم که می توانید با پرداخت کمی هزینه بیشتر، نوت 10 پرو را با رم 8 گیگابایتی تهیه کنید تا فضای بیشتری در اختیار شما قرار دهد.
می نوت 10 به خوبی می تواند هر برنامه و بازی را اجرا کند. همه چیز سریع و روان بوده و هیچ لگ و کندی در عملکرد گوشی مشاهده نخواهیم کرد. نکته جالب توجه و مهم تر این است که حتی در زمان کار کردن با گوشی در طولانی مدت، همچنان تلفن خنک مانده و بدنه داغ نمی شود.
مجموعه دوربین پنج گانه Xiaomi Mi Note 10
در می نوت 10 برای اولین بار شیائومی یک مجموعه دوربین پنج گانه را به کار برده که قابلیت های پیشرفته و شگفتانگیزی دارد. اما سوالات زیادی نیز در مورد این مجموعه وجود دارد، مثلاً این که چطور یک دوربین تله فوتو 5 مگاپیکسلی، عکس هایی با کیفیت 8 مگاپیکسلی میگیرد؟ در ادامه به طور کامل این مجموعه را بررسی می کنیم.
اولین دوربین، یک لنز 108 مگاپیکسلی از سامسونگ است که با اندازه 1.33/1 اینچی خود، از هر نمونه دیگری در بازار بزرگ تر است. به عنوان یک سنسور Quad Bayer ، سایز پیکسل این لنز 108 مگاپیکسلی نیز 0.8 میکرومتر بوده و عکس های نهایی با کیفیت 27 مگاپیکسلی ذخیره می شوند. لنز بعدی، یک دوربین تله فوتو است؛ یک سنسور 12 مگاپیکسلی با پیکسلهای 4/1 میکرومتری، قابلیت فوکوس خودکار و گشودگی دیافراگم f/2.0 است. سومین دوربین از این مجموعه، یک سنسور5 مگاپیکسلی 5× با گشودگی دیافراگم f/2.0 است که تصاویر 8 مگاپیکسلی ثبت می کند.
قطعاً هر مجموعه دوربین چندگانهای بدون حضور یک ماژول اولتراواید کامل نمی شود و گوشی شیائومی می نوت 10 نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین منظور یک دوربین اولتراواید 20 مگاپیکسلی با میدان دیدی به گستردگی 117 درجه و دیافراگم قابل توجه f/2.2 در این مجموعه تعبیه شده که از قابلیت فوکوس خودکار بهره میبرد. این بدان معنی است که با این دوربین می توان عکس و فیلم های کلوزآپ هم گرفت. در نهایت، با یک لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی در این مجموعه روبه رو می شویم که می تواند در محدوده 2 تا 10 سانتیمتری، تصاویر کلوزآپ منحصر به فردی ثبت کند.
نکته:
نکته سوال برانگیز این است که با وجود قابلیت فوکوس خودکار و کلوزآپ در دوربین اولتراواید، دلیلی برای حضور دوربین ماکرو وجود ندارد. به گفته شرکت سازنده، آنها لنز اختصاصی ماکرو را برای عکس، و اولتراواید را برای فیلم کلوزآپ در نظر گرفته اند. همچنین برای فوکوس روی سوژههای نزدیک تر از 2 سانتی متر، گوشی از هر دو لنز موجود استفاده می کند.
کیفیت عکاسی در گوشی شیائومی می نوت 10
در نور روز، عکس های 27 مگاپیکسلی ثبت شده با دوربین اصلی می نوت 10 بسیار عالی هستند. جزئیات دقیق، نویز کم، رنگ ها روشن و طبیعی بوده و محدوده دینامیکی کاملاً گسترده است. در عکسبرداری با رزولوشن اسمی 108 مگاپیکسلی، اگرچه کمی افزایش جزئیات توجه شما را جلب می کند اما با مشکلاتی مثل کندی برنامه دوربین و توقف آزاردهنده آن مواجه می شوید. به شما اطمینان می دهیم که رزولوشن 27 مگاپیکسلی برای شما کافی بوده و با خیال راحت می توانید از آن استفاده کنید.
دوربین تله فوتو
عکس های دوربین تله فوتو نیز با اصلاح نویزها، رنگ های طبیعی، دامنه دینامیکی خوب و مهم تر از همه با قابلیت فوکوس خودکار، به اندازه کافی باکیفیت هستند. عکس های دوربین 2× نیز به همین شکل با کیفیت هستند و تصاویر خوبی در نور روز ثبت می کنند. تصاویر 8 مگاپیکسلی گرفته شده با لنز 5× نیز با کیفیت بوده و می توان از نویز بسیار کم آن چشم پوشی کرد.
کیفیت تصویر در نور کم
به نمونه عکس های گرفته شده در نور کم که نگاه می کنیم، می بینیم در مجموع از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند. تصاویر دوربین اصلی شفاف، دقیق و با جزئیات بوده و رنگ های واضحی دارند. حالت شب در این مجموعه تا حد زیادی ناامید کننده است. در حالت “Night Mode” دوربین شیائومی می نوت 10، تصاویر تا حد زیادی وضوح و جزئیات خود را از دست می دهند و نتیجه بیشتر شبیه HDR است تا حالت Night .
در این حالت، گرفتن عکس حدود دو ثانیه و پردازش و ذخیره آن حدود 10 ثانیه طول می کشد که در این مدت، دوربین کاملاً از دسترس خارج است. پس با وجود این دلایل، پیشنهاد قطعی ما در عکاسی های با نور کم، استفاده از حالت معمول Photo است. عکس های گرفته شده در نور کم با دوربین 5× نیز نتایج رضایت بخشی را ارائه می کنند و مشاهده شده که حتی در فواصل 130 متری نیز تصاویر باکیفیتی حاصل می شود.
تصاویر کلوزآپ، پرتره و سلفی در شیائومی می نوت 10
با حضور دوربین اختصاصی ماکرو در مجموعه دوربین شیائومی می نوت 10 ، میتوانید تصاویر کلوزآپ ثبت کنید. اگرچه یک لنز 2 مگاپیکسلی نمی تواند نیاز شما را آنگونه که باید برآورده کند، اما به هر حال این قابلیت را در اختیار شما قرار داده تا بتوانید عکس های کلوزآپ بگیرید.
تصاویر پرتره در می نوت 10 با دوربین 2× گرفته می شوند. جداسازی سوژه از پس زمینه عالی بوده و تاری پس زمینه نیز به خوبی صورت می گیرد. این قابلیت تنها برای سوژه های انسانی نبوده و شما می توانید از آن برای هر شیء دیگری نیز استفاده کنید. سنسورهای بزرگی که می توان آن را حتی بزرگ ترین سنسور در بین نمونه های مشابه تا به امروز دانست، در کنار گشودگی دیافراگم f/1.7 ، تصاویر پرتره باکیفیتی را در نهایت حاصل می کنند که کاملاً قابل استفاده هستند.
عکس های سلفی گرفته شده با دوربین جلوی گوشی شیائومی می نوت 10، با دامنه دینامیکی گسترده و رنگ های طبیعی و زیبا کاملاً خوب به نظر می رسند. اگرچه زمانی که کمی دقیق تر و از نزدیک به آن ها نگاه می کنیم، جزئیاتی به وضوح کیفیت 32 مگاپیکسلی را نمی بینیم اما به هر حال جزئیات کاملاً مطلوب هستند. متأسفانه دوربین سلفی از قابلیت HDR پشتیبانی نمی کند.
فیلمبرداری با گوشی شیائومی Mi Note 10
گوشی شیائومی می نوت 10 قادر است فیلم هایی با کیفیت 4K در سرعت 30 فریم در ثانیه کند. البته که حالت های معمول دیگر مثل فیلمبرداری در کیفیت 1080p با سرعت های 30 و 60 فریم در ثانیه هم برای شما قابل دسترسی است. شاید به نظر برسد که فیلمبرداری در این کیفیت ها با تمام پنج لنز ماکرو، اولتراواید، 1×، 2× و 5× در دسترس است اما این طور نیست.
دوربین اصلی و اولتراواید می توانند در تمام این حالات فیلمبرداری کنند؛ اما دوربین 2× فیلمبرداری 1080p در سرعت 60 فریم در ثانیه را پشتیبانی نمی کند. در نمونه های ماکرو نیز چون از دوربین اولتراواید استفاده می شود، تمامی حالات در دسترس هستند. تثبیت کننده نوری 4 محوره در دوربین اصلی؛ و تثبیت الکترونیکی نیز در تمام دوربین ها و در سرعت 30 فریم در ثانیه در دسترس است. متأسفانه تنها جایی که این قابلیت در دسترس نیست، دوربین ماکرو است که احتمالاً بیشترین نیاز را هم به آن خواهید داشت.
فیلمبرداری آهسته یا همان اسلوموشن
فیلمبرداری آهسته یا همان اسلوموشن هم در هر دو دوربین اصلی و اولتراواید با کیفیت 720p و سرعت 960 فریم در ثانیه قابل دسترسی است. نرخ بیت در فیلمبرداری 4K حدود 42-40 مگابیت بر ثانیه بوده و صداها در با کیفیت استریو و نرخ بیت 96 کیلوبیت در ثانیه ضبط می شوند. فیلمهای 4K دوربین اصلی و اولتراواید همچنین دارای کنتراست عالی، رنگ های فوق العاده و دامنه دینامیکی قابل ستایش هستند.
فیلم های 4K ضبط شده از دوربین تله فوتو فاقد دامنه دینامیکی مناسب بوده و اغلب در ثبت جزئیات ضعیف هستند. فیلم های گرفته شده در این کیفیت با دوربین 5× نیز تقریباً غیر قابل استفاده هستند. در کیفیت 1080p ؛ فیلم های دوربین اصلی و اولتراواید از همه نظر عالی هستند و جزئیات، کنتراست، رنگ ها و دامنه دینامیکی کاملاً مطلوب است. ویدئوهای با همین کیفیت در دوربین تله فوتو هم جزئیات خوبی دارند اما محدوده دینامیکی همچنان کم است. فیلم های دوربین 5× نیز همچنان غیر قابل استفاده و ناامید کننده است.
همچنین بخوانید: نقد و بررسی تخصصی گوشی شیائومی ردمی نوت 9 پرو
جمعبندی نهایی درباره گوشی شیائومی می نوت 10
با وجود تمام توضیحات وبررسیهای همه جانبه درباره عملکرد این گوشی، حال وقت آن است تا به یک جمع بندی نهایی از این محصول بپردازیم. اگر به دنبال تجربه یک مجموعه کامل و سطح بالا از دوربین یک گوشی هستید، احتمالاً این گوشی مجهزترین گزینه ممکن برای شما است. هر نوع دوربین و هر انتظاری را که از یک مجموعه کامل از یک گوشی دارید، در این محصول شیائومی در اختیار شما قرار گرفته و تا حد زیادی نیاز شما را برآورده میکند.
قطعاً شیائومی می نوت 10 بهترین گوشی موجود در بازار نیست اما با طراحی خیره کننده، سخت افزار قدرتمند و مجموعه شگفتانگیز دوربین خود، مطمئناً می تواند یک انتخاب عالی برای شمات باشد. در ادامه، تمامی نقاط ضعف و قوت این گوشی را در جهت ایجاد شناختی کامل تر برای شما نام می بریم.
نقاط قوت گوشی می نوت 10
- صفحه نمایش بزرگ و روشن AMOLED
- باتری قوی با پشتیبانی شارژ سریع
- پردازنده اسنپدراگون 730G ؛متناسب برای بازی و بدون داغی بدنه
- تصاویر عالی تمام دوربینها در نور روز
- بهره مندی از آخرین نسخه رابط کاربری MIUI 11
- جک هدفون 3.5 میلیمتری، رادیو اف ام، سنسور مادون قرمز
نقاط ضعف گوشی می نوت 10
- عدم مقاومت در برابر آب
- بهتر بود از اسنپدراگون 855 استفاده شود.
- تصاویر ثبت شده از دوربینهای زوم و اولتراواید در نور کم کیفیت چندانی ندارند.
- کیفیت فیلمبرداری در هیچکدام از دوربینها کیفیت مطلوبی ندارد.
اگر قصد خرید گوشی شیائومی می نوت 10 یا دیگر گوشی های شیائومی را دارید و می خواهید آن را با قیمت مناسبی خریداری کنید، همین حالا می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی هاکان موبایل اقدام کنید و یک خرید ارزان و مقرون به صرفه را تجربه نمایید.